BBQ ALL THE WAY ! 19 juli

1 les
95 p.p./les
Groeningenweg 23, 3590 Diepenbeek
1 les
20/20 vrij
95 p.p./les
Groeningenweg 23, 3590 Diepenbeek

De lessen gaan door op de volgende data:

  • 19/07/2023 18:00

Ben jij een liefhebber van lekker eten en wil je graag je BBQ-skills verbeteren? Kom dan naar onze BBQ workshop bij Hoenger en ontdek de wereld van verrassende gerechten op de Kamado met de beste kruiden van Verstegen Spices & Sauces.

Tijdens onze workshop bereiden we verschillende gerechten, van voor- tot nagerecht, en laten we je zien hoe je deze op de beste manier kunt grillen op onze Kamado BBQ. We gebruiken alleen de beste kruiden van Verstegen Spices & Sauces om zo de smaken van onze gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Maar dat is nog niet alles! Ook voor de vegetariërs onder ons hebben we verrassende gerechten die absoluut de moeite waard zijn om te proberen. Of je nu vlees eet of niet, onze workshop biedt voor elk wat wils.

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden tijdens de workshop en je laten zien hoe je de perfecte BBQ-maaltijd bereidt. Ze staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verbeteren van je BBQ-skills.

En natuurlijk is de sfeer tijdens onze workshop ook belangrijk! Het is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je passie voor koken te delen en te genieten van heerlijk eten. Onze workshop is ontspannen, gezellig en altijd een succes.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze BBQ workshop bij Hoenger en ontdek de wereld van verrassende gerechten op de Kamado met de beste kruiden van Verstegen Spices & Sauces. Je zult versteld staan van de smaken die je kunt creëren en je BBQ-skills zullen nooit meer hetzelfde zijn!

 

Hou zeker de volgende data vrij in je agenda want er komen nog lessen :

16/08

23/08

13/09

20/09

27/09

Inschrijven kan op elke les afzonderlijk !

Schrijf je in voor: BBQ ALL THE WAY ! 19 juli

1 les aan 95 EUR per les. incl. BTW

Je gegevens

Indien u een korting code hebt kan u deze hier invoeren

Heb je nog een vraag?

Al deze heerlijke gerechten zijn mogelijk door onze partners